Katsorsaavik Nuuk

Katsorsaavik Nuuk er et privat dag- og døgnbehandlingscenter som ligger i Nuuk, vi har tilbudt alkohol- og misbrugsbehandling siden 2006.

Vores base ligger i Nuuk, men vi udbyder efter aftale med kommunerne og Grønlands Selvstyre, herunder ”Allorfik”, intensive behandlingsforløb rundt om i Grønland. Vi driver også en ambulant dagbehandling i Ålborg, som er specielt tilrettelagt til grønlændere bosat Danmark.

Katsorsaavik Nuuk behandlingscenter er baseret på en helhedsorienteret behandlingsmodel, der implementerer en videnskabelig tilgang. Vi tager udgangspunkt i en bio-psyko-social-spirituel model, som er nødvendig for at kunne stoppe afhængigheden.

Vi bestræber os altid på at kunne tilbyde et individuel tilrettelagt behandlingsforløb der matcher den enkeltes behov. Behandlingsforløbet bliver sammensat ud fra en screening, vurdering og behandlingsplanlægning i samarbejde med den enkelte.

 Mennesker er forskellige og der er derfor behov for forskellige og målrettede behandlingsforløb. Vores behandlingscenter tilbyder en blanding af traditionelle evidensbaserede terapeutiske tilgange med alternative terapier og andre helbredelseselementer, så vi kan tilbyde lige netop den behandling der matcher den enkeltes behandlingsbehov bedst muligt.