Udtalelser fra tidligere klienter

Vi vil gerne være det sted hvor man finder håb og tro på fremtiden, der hvor helbredelse og den nye livsstil begynder. Så intet gør os gladere, end når vores tidligere klienter fortæller os om de positive ændringer, der er sket i deres liv som følge af deres behandling på Katsorsaavik. Vi håber, at disse tilbagemeldinger kan være en opmuntring og inspiration til andre der har brug for hjælp med deres alkohol- og/eller hashmisbrug eller som pårørende.

“Da jeg ankom til Katsorsaavik havde jeg mistet håbet, der var ikke længere en mening med livet, jeg havde nærmest givet op. At jeg gik ud af døren derfra med følelsen af at jeg nok skulle klare den, er mere end hvad jeg havde drømt om. Jeg har nu været ædru i 5 år og mit liv er i dag langt bedre uden alkohol end med alkohol og det havde jeg aldrig troet på ville kunne ske. Jeg troede ganske enkelt ikke på et liv uden alkohol”

“Tak til alle de søde menneske jeg har mødt i behandlingen, både klienter og personale. Jeg kan varmt anbefale Katsorsaavik til alle andre der står med et misbrugs eller afhængighedsproblem”

Få din udtalelse eller historie på vores hjemmeside.

Har du lyst til at være med til at inspirerer andre? Hvis du har været indskrevet på Katsorsaavik og har lyst til at dele din historie kan du skrive til os her.

Vi skal vide hvem du er, men du vil naturligvis være forblive anonym på hjemmesiden hvis du ønsker det.